top of page

Bootverhuur: ‘A Relaxing Getaway’ aan boord van de Northman 1200

Aktualisiert: 13. Juni 2023


Het avontuur kan beginnen, op naar Marknesse / Vollenhove:

U bent aangekomen in de haven van Natural Yachts waar de Northman 1200 al klaar ligt voor vertrek. U wordt van harte welkom geheten door het team en na het inchecken is het tijd voor de bootinstructie. We gaan een stukje met u varen om u vertrouwd te maken het jacht zodat u onbezorgd kunt genieten van uw vaarvakantie aan boord van de Northman 1200.

Vrijheid op het water:

Marknesse / Vollenhove is een ideaal startpunt voor uw vakantie en is centraal gelegen in Nederland. Uw vaarvakantie begint zodra u bij ons de haven betreedt in een natuurlijke omgeving. Met een kort stukje varen bent u in Vollenhove en nog een stukje verder komt u bij het pittoreske dorp Blokzijl. Tijdens een vaarvakantie geniet u van de vrijheid om te gaan en staan waar u heen wilt, ontdek de door ons speciaal geselecteerde vaarroutes hier. Als u een mooie plek tegenkomt waar u wilt aanleggen kunt u het jacht rustig en eenvoudig aanmeren met behulp van de boeg- en hekschroef.

Ontspannen op het luxe jacht: Op de Northman 1200 kunt u goed ontspannen, het jacht biedt veel comfort en er zijn verschillende plekken aan boord waar u goed tot rust kan komen. Zo kunt u heerlijk loungen op het zonnedek, samen een kopje koffie drinken op het bankje op het voordek. Of u neemt plaats op de sofa, waar u kunt gaan zitten hoe u wilt door middel van de beweegbare rugleuning.


Lekker koken in een keuken zoals u thuis gewend bent: U bent gezellig aan het borrelen op het achterdek, met hapjes en een goed glas wijn erbij. Maar jullie beginnen al een beetje trek te krijgen, dus het wordt tijd om te koken. Echter kunnen de verhalen tijdens de borrel voortgezet worden want de keuken bevindt zich op hetzelfde niveau als het achterdek en u opent de openslaande deuren. Op de Northman 1200 kunt u lekker koken zoals u thuis gewend bent met moderne apparatuur en u bereidt een maaltijd op de driepits kookplaat of/en met behulp van de oven. Terwijl u aan tafel zit kunt u blijven genieten want door de vele ramen heeft u een 360 graden uitzicht.

Opfrissen en een goed ontbijt: Na een goede nachtrust is de volgende vakantiedag aangebroken. U begint de dag met een heerlijk ontbijt, een goede kop koffie en u leest nog even de krant. Dan is het tijd om een duik te nemen, waarna u zich heerlijk kunt afspoelen met de dek douche op het ruime zwemplateau. Of u gaat lekker douchen in een van de twee badkamers. Dat is pas fijn wakker worden en er staat u alweer een heerlijke dag op het water te wachten.


Enthousiast geworden? Ziet u een vaarvakantie met de Northman 1200 Electric wel zitten? Heeft u een vraag over bootverhuur met de Northman 1200, dan kunt u contact opnemen met mij door te bellen naar: +31(0)0515 227 017 of te mailen naar charter@naturalyachts.com.

Tip: Lijkt een vaarvakantie u heerlijk, maar bent u geïnteresseerd in een kleiner jacht? We verhuren ook een 9 meter jacht voor 4 personen. U kunt hier meer lezen over bootverhuur met de Nexus Revo 870.


We ontvangen u graag voor ‘A Relaxing Getaway’ aan boord van een van onze jachten! Hopelijk tot ziens in Heeg! Liefs, Josien - Team Natural Yachts

bottom of page