top of page

Nominaties duurzaamste bedrijf van Nederland 2020 voor Natural Yachts & Electric Ship Facilities

Aktualisiert: 30. Nov. 2021

Heeft u het goede nieuws al gehoord? Natural Yachts en Electric Ship Facilities zijn onlangs genomineerd als kanshebber voor de titel van “Het duurzaamste bedrijf van Nederland 2020!” 🌿

Natural Yachts is nominated for most sustainable company of the Netherlands

De vakjury kiest het duurzaamste bedrijf van Nederland, maar u kunt ook stemmen zodat wij kans maken om de publieksprijs te winnen!

Deelt u onze missie? Stem op Natural Yachts en/of Electric Ship Facilities: www.duurzaamstebedrijfvannederland.nl We waarderen dit enorm!

Hier kunt u meer lezen over de nominatie van Natural Yachts voor het duurzaamste bedrijf van Nederland 2020:

Natural Yachts is een Nederlands familiebedrijf (sinds 2019). Met de missie om het recreatie varen zero emissie te maken bieden we de eind gebruiker een totaal concept: moderne jachten met innovatieve techniek. We brengen de eerste zero emissie lijn jachten op de markt. Het gaat hier om volledig elektrisch aangedreven jachten met de mogelijkheid om aan boord voldoende groene stroom te produceren middels een Direct Methanol Fuel Cell range extender, waardoor men onafhankelijk van walstroom is. In ons Experience Center bieden we de gelegenheid kennis maken met elektrisch varen, verschillende modellen en verhuurmogelijkheden om de jachten voor een langere tijd te ervaren.




Hier kunt u meer lezen over de nominatie van Electric Ship Facilities voor het duurzaamste bedrijf van Nederland 2020: Electric Ship Facilities is gevestigd in Heeg heeft meer dan 10 jaar ervaring in elektrische en hybride aandrijfsystemen en energiesystemen voor recreatieve en commerciële doeleinden. Het bedrijf biedt de nieuwste en meest efficiëntste elektromotoren, batterijen en range extenders voor elektrisch varen. Electric Ship Facilities participeert in het programma Green Shipping Waddenzee om de weg voor te bereiden voor Methanol als energiedrager in de maritieme omgeving. De hiervoor benodigde techniek van optimale aandrijflijn tot en met Direct Methanol Fuel Cell wordt allereerst ingebouwd in een moderne lijn jachten van Natural Yachts. Met als resultaat zero emissie en onafhankelijk van walstroom kunnen varen. Innovatie is een doorlopend proces waarvoor Electric Ship Facilities bekend staat waarbij duurzaamheid het uitgangspunt is.

Stichting Nederland CO2 Neutraal: Stichting Nederland CO2 Neutraal stimuleert bedrijven en instellingen duurzaam en verantwoord te ondernemen en uit te groeien tot een klimaat neutraal bedrijf, schoner en minder afhankelijk van fossiele brandstoffen.



bottom of page